Перший прямий ефір “Танців з зірками” проведуть Юрій Горбунов та Тіна Кароль

27 серпня о 21.00 на телеканалі “1+1” відбудеться прем’єра оновлених легендарних “Танців з зірками”.

Під час прем’єрного випуску “Танців з зірками” будуть розкриті інтриги проекту, які тримались у суворій таємниці, та нарешті стане відомо, з ким у парах вийдуть на паркет зіркові учасники.

Команда проекту готує багато сюрпризів, серед яких повернення легендарної пари ведучих – популярної співачки та тренера “Голосу країни-7” Тіни Кароль та Юрія Горбунова, які разом проведуть перший прямий ефір “Танців з зірками”. Також співачка виступить зі спеціальним шоу-номером із всеукраїнського туру на підтримку нового альбому “Інтонації” та презентує нову пісню “Дика вода”.

Суддя “Танців з зірками” MONATIK здивує глядачів телеканалу “1+1” запальним танцювальним виступом під пісню “Vitamin D”, кліп на яку зібрав мільйон переглядів на Youtube за один день.

Серед стилів, які виконають зірки на головному паркеті країни: запальна самба, ніжний вальс, чуттєва румба, емоційний пасодобль, пристрасне аргентинське танго, джайв, бродвей, контемп, поп-джаз та навіть хіп-хоп. Кожна постановка буде супроводжуватися живим виконанням оркестру та вокалістів “Голосу країни”.

За правилами проекту репетиції учасників почалися за два-три тижні до прямого ефіру, і у Мережі вже з’явилися фото з репетицій зіркових учасників.

Наталя Могилевська зізналась, що тренується 12 годин кожного дня, а Оля Полякова та Сергій Бабкін через щільний гастрольний графік репетирували зі своїми партнерами прямо під час гастролей.

За правилами проекту, десять професійних танцюристів складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання десяти танцювальних композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі.

Під час прем’єрного випуску “Танців з зірками” жодна пара не залишить паркет. Для того, щоб визначити танцювальний рівень пар, під час першого прямого ефіру бали танцівникам буде виставляти тільки суддівська трійка, а глядацьке голосування розпочнеться з другого прямого ефіру. Хто з зіркових учасників залишить проект, стане відомо за сумою результатів глядацького голосування та балів професійного журі у кінці другого прямого ефіру.

Кожен бажаючий зможе на власні очі побачити магічний світ танцю та відчути атмосферу найбільш грандіозного розважального проекту країни.

В рамках #танціззіркамиchallenge протягом декількох місяців найпопулярніші зірки українського шоу-бізнесу передавали одна одній танцювальну естафету, публікуючи яскраві та кумедні відео у своїх соціальних мережах, і таким чином запрошуючи артистів до участі у “Танцях з зірками” на телеканалі “1+1”.

Наразі вже відомий повний склад суддів проекту, до якого увійшли улюбленець публіки і тренер “Голосу. Діти-4” MONATIK, всесвітньо відома балерина Катерина Кухар та професійний хореограф Влад Яма.

На головний паркет країни у якості зіркових учасників вийдуть: співачка Наталя Могилевська, ведучий тревел-шоу “Світ навиворіт” Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер “Голосу. Діти-4” Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталя Холоденко, співачка Камалія, “суперблондинка” Оля Полякова, актор і учасник “Ліги Сміху” Юрій Ткач та співак і тренер “Голосу країни-7” Сергій Бабкін.

Пари зірковим учасникам складуть: переможниця першого сезону “Танців з зірками” Олена Шоптенко, майстер спорту з бальних танців Анна Паламарчук, хіп-хоп танцівник Степан Місюрка, танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю Євген Кот, Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко, призер чемпіонатів України та Європи з бальних танців Віталій Загоруйко, чемпіонка України з танцювальної дисципліни “Funky” Ілона Гвоздьова, чемпіон України з бальних танців Дмитро Жук та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.