Фінансовий гороскоп на квітень: які небезпеки можуть підстерігати вас у квітні і як зробити так, щоб доходи перевищили витрати

Перш ніж намагатися шукати те, що може допомогти вам розбагатіти, астрологи радять позбутися від того, що блокує появу фінансової удачі. Йдеться про негативні звички, які є у більшості з нас. Чим їх у вас менше, тим буде краще.

 

Овен

Квітень для Овнів буде досить спокійним місяцем. Великий надбавки до зарплати не очікується, а наснага до роботи буде мінімальною, проте зірки захочуть допомогти Овнам правильно витратити свої заощадження. Можна сміливо відправлятися в походи по магазинах на початку і в середині місяця. В кінці квітня краще стати економнішими. Варто побоюватися негативних людей і ворогів.

Телець

На роботі і в бізнесі краще заручитися підтримкою колег або партнерів. Це буде вкрай динамічний час, в який дуже складно щось прогнозувати. Астрологи радять мати козир в рукаві і запасний план на випадок зриву основного. Всі біди виходять в такий час від нашого внутрішнього світу. Тому краще якомога швидше очистити свідомість від страхів і комплексів.

Близнюки

Зірки і планети увійдуть в дисонанс майже на початку квітня. Через це Близнюкам знадобиться зміцнити своє біополе. Це допоможе їм у свою чергу протистояти негараздам і негативному впливу оточуючих людей. Фінансові потоки не стануть обходити їх стороною. Можна буде процвітати в заробітках і досягти стабільності. З потужною енергетикою простіше приймати критику оточуючих і працювати над помилками.

Рак

Раків гроші дуже люблять, особливо в квітні 2020 року, але астрологи кажуть про те, що на початку кожного тижня і кожного дня Раків може залишати мотивація і робочий настрій. Варто налаштуватися, аби правильно планувати справи і включатися в роботу з перших хвилин і годин понеділка. У квітні не можна втрачати найдорогоцінніший ресурс з усіх – час. Це загрожує грошовими втратами і негараздами.

Лев

Для Левів квітень стане часом великих заробітків. Енергетика зірок і планет буде на висоті майже весь цей час. Що стосується грошей, то їх можна витрачати на дорогі придбання, на подарунки собі та близьким, на розваги та отримання нових емоцій, нових знань. Словом, Леви вільні в своєму виборі. Що до роботи, то її варто виконувати максимально відповідально, щоб мінімізувати збитки.

Діва

Залучити гроші можна силою думки. Необхідно бачити свою кінцеву мету, вірити в себе і знати, що будь-які зусилля окупаються. З таким настроєм Дівам буде все по плечу. У квітні можна буде починати нові проекти, але спочатку астрологи радять розібратися з боргами. Також астрологи радять підходити до виконання обов’язків самостійно. Це дозволить мінімізувати фінансові ризики.

Терези

У Терезів настає період самостійності, тому що астрологи відзначають високу ймовірність появи негараздів з боку колег і партнерів по бізнесу. Негативними людьми будуть рухати заздрість та інші пороки. Контакти з такими особистостями можуть призвести до фінансових втрат. Гроші краще витрачати віддалено через інтернет: так можна буде мінімізувати шанс появи негативних емоцій.

Скорпіон

Зірки і планети будуть вкрай нестабільними в квітні. Особливо в першій його половині. Гроші можуть приходити і йти, але не варто засмучуватися, якщо доведеться витратити трохи більше, ніж зазвичай, або втратити клієнтів в бізнесі. Будь-які зміни відбуваються за найкращим сценарієм. Грошові негаразди варто сприймати простіше: рано чи пізно все виправиться.

Стрілець

Стрільцям варто уникати на роботі і в фінансових справах спілкування з конфліктними і грубими людьми. У квітні джерела будь-яких негативних емоцій повинні придушуватися. Можна наштовхнутися на ворогів і недоброзичливців, взаємодія з якими принесе Стрільцям великі фінансові втрати. Також астрологи радять тимчасово відкласти великі покупки. Якщо доведеться все-таки витратити кругленьку суму, то краще постаратися знайти знижки і найкращу пропозицію на ринку.

Козеріг

Козерогам квітневі зірки обіцяють багато фінансової удачі. Можна укладати важливі угоди і підписувати папери. Можна міняти роботу і займатися пошуками нових джерел доходу, проводити переговори. Цілком можливо, що в квітні Козерогам надійдуть нові цікаві пропозиції. Є також можливість нарватися на приємні знижки в магазинах. Щоб залишатися мотивованими, бажано робити своєчасне прибирання по фен-шуй, позбавлятися від мотлоху, тримати в чистоті робоче місце.

Водолій

Експерти радять не шкодувати грошей на подарунки близьким людям і на відпочинок з розвагами. Цей місяць буде часом, коли не повинно бути шкода грошей на те, що приносить позитивні емоції. Також астрологи відзначають можливе зростання прибутку. Зростання грошових доходів будуть обіцяти особливі знаки Всесвіту, за якими потрібно пильно стежити вже з перших днів місяця. Квітень буде часом перемог і фінансового зростання, великої удачі і радості для Водоліїв.

Риби

Риб можуть очікувати неприємності на роботі і в бізнесі в перші кілька тижнів квітня. В цілому тиждень буде досить динамічним часом, тому передбачити грошове зростання або проблеми буде непросто. Єдине, що астрологи можуть сказати точно, це те, що Рибам потрібна наявність запасного плану і обережність на кожен життєвий випадок. Це допоможе зберегти час і гроші.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.