Коронавірусом почали інфікуватися родичі українців, які повернулись з-за кордону (відео)

Станом на вечір п’ятниці, 27 березня, в Україні зросла кількість інфікованих новим коронавірусом COVID-19.

Такі дані Центру громадського здоров’я МОЗ України.

За останню добу кількість нових випадків становить 93. Заражених – уже щонайменше 311 осіб, із них вісім – летальні випадки, п’ятеро вже одужали.

У Чернівецькій області, де в Україні був зареєстрований перший випадок зараження, за останню добу – 12 нових випадків. Більшість – переважно старші 50 років, більшість інфікувалися від родичів, які повернулися з-за кордону (до України з-за кордону за останні тижні загалом повернулися понад 109 тисяч українців). Про це повідомив голова Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук. Тепер загальна кількість у регіоні становить 59 інфікованих. Із них летальних випадків – один, одужали – п’ятеро. У п’ятницю одужав мешканець села Колінківців.

Географія поширення нових випадків у Чернівецькій області:

Чагор Глибоцького району – 5 осіб;

Чернівці – 3 особи;

Колінківці Хотинського району – 1 особа;

Мілієве Вижницького району – 1 особа;

Вашківці Вижницького району – 1 особа;

Глибока – 1 особа.

Загалом, Чернівецький обласний лабораторний центр у п’ятницю проаналізував 51 зразок.

У п’ятницю у півтора раза збільшилася кількість інфікованих коронавірусом у Тернопільській області. Ще вранці повідомлялося про 26 випадків (один із них летальний), а на вечір загальна кількість зросла до 43.

Нагадаємо, 25 березня в Україні запровадили надзвичайну ситуацію та продовжили дію карантину через поширення коронавірусу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.