Київ повністю заблокують! Столицю закривають до 24 квітня. Блокпости на усіх в’їздах

В’їзд в українську столицю буде обмежений до 24 квітня. В’їжджати на територію Києва дозволять на приватних і легкових автомобілях через КПП, де всім будуть міряти температуру.

Відповідний документ, затверджений у київській держадміністрації, оприлюднив парламентарій Олексій Гончаренко. Офіційного підтвердження з цього приводу ще немає.

Дана інформація була оприлюднена на телеграм-каналі Україна 24/7.

Київ продовжує вживати заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусу. Серед нововведень – кордони карантину з пропускними пунктами і заповнення медико-санітарної декларації під час їх перетину.

Відповідно до протоколу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, КМДА, РДА, а також підприємствам, установам і організаціям, належить підготувати все необхідне для позначення місця меж територій карантину, якщо такі визначить міська влада. Даними територіями можуть бути визнані вогнища спалаху інфекції, де виникне високий ризик зараження.

Громадянам будуть окремо повідомляти про визначення меж територій карантину. Передбачається установка відповідних інформаційних знаків, табличок про введення особливого режиму, проведення протиепідемічних заходів і т. д.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.