На Дніпропетровщині жорстоко вбили 24-річного поліцейського: ексклюзивні деталі

У місті Нікополь Дніпропетровської області старшого лейтенанта поліції жорстоко вбили і намагалися заховати тіло в багажнику авто.

Подробиці трагедії OBOZREVATEL повідомили джерела в правоохоронних органах.

У ніч на неділю, 29 березня, в місті зупинили авто, в якому перебували два місцевих жителі – батько 1964 року народження з сином 1984 року народження. Під час огляду транспортного засобу в багажнику було виявлено мертвим оперуповноваженого Нікопольського відділу поліції 1995 року народження.

На тілі зафіксовані вогнепальні поранення. Водія і його сина затримали. Прізвища не уточнюються у зв’язку з таємницею слідства.

Пізніше в преслужбі Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області повідомили, що у затриманого виник конфлікт зі співробітником поліції, в результаті чого він зробив кілька пострілів в його бік. у результаті вогнепального поранення поліцейський помер на місці. Зброю вилучено та направлено на експертизу.

Тіло поліцейського було виявлено в поліетиленовому пакеті в автомобілі Toyota Land Cruiser. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство).

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.