Помеp священник, в якого першим на Тернопільщині виявили коронавірус

У Тернопільській області вранці 6 квітня від коронавірусу помеp священник Олег Винников із міста Заліщики. У 57-річного чоловіка першим в регіоні лабораторно діагностували COVID-19.

Щирий, добрий і готовий допомогти – у Заліщиках згадують отця Олега, який помер від коронавірусу

 

Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом повідомляє у фейсбуці, що хворий проходив лікування у місцевій лікарні швидкої допомоги. Однак в останні дні стан священослужителя серйозно погіршився.

“Помер чоловік із міста Заліщики. Це священик, у якого першим на Тернопільщині лабораторно підтвердили коронавірус. Останніми днями його стан погіршився, пацієнта підключили до апарата штучної вентиляції легенів. Врятувати чоловіка не вдалося. Сьогодні вранці він помер”, – повідомляє штаб.

До слова, 9 березня священник Винников був на похороні у селі Швейків Монастириського району. Там від нього коронавірусом заразився 68-річний чоловік, який, на жаль, 25 березня помер.

Окрім того, рятувальники одразу після виявлення у священослужителя коронавірусу, провели дезінфекцію церкви Пресвятого Серця Христового у Заліщиках, де він служив.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.