“Здається, ніби поїхав у відрядження.” Українська співачка прокоментувала жахливу втрату. “Найкращий у світі!

Українська співачка Sonya Kay, племінниця народної артистки України Софії Ротару, втратила тата 24 березня. Через два тижні після трагедії дівчина прокоментувала втрату в родині.

Артистка опублікувала в Instagram фото рідної людини, зазначивши, що він був “найкращим татом у світі”.

“Сьогодні два тижні як пішов з життя мій найдорожчий, найдобріший і найкращий тато на світі! Я досі не можу повірити, що його вже немає з нами, здається ніби він поїхав кудись у відрядження або просто на роботі…так хочеться йому зателефонувати, поговорити про все і просто міцно обійняти, але я цього вже ніколи не зможу зробити”, – поділилася болем Sonya Kay.

“Він був найдобріший, веселий, справедливий, найкращий тато у світі! Він завжди так радів і пишався моїми успіхами, завжди мене підтримував і вірив в мене, дуже сильно вірив! Тому, татко, мій рідий, я зроблю все, щоб ти мною пишався, я знаю ти все бачиш і завжди поруч! Я тебе дуже сильно люблю і ти завжди в моєму серці! Найкращий тато у світі!”, – додала співачка.

Нагадаємо, що чернівецький бізнесмен Сергій Хлябич помер вранці 24 березня. Першою про смерть родича повідомила українська співачка Софія Ротару.

Для співачки Sonya Kay смерть тата стала справжнім шоком, але не дивлячись на такі обставини дівчина вирішила не скасовувати весілля, яка призначене на 7 червня.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.