У Путіна зробили гучну заяву щодо боїв у районі Авдіївки

Кремль вважає, що українські воїни АТО самі атакували окуповані території. Щоправда, там шкодують за втратами, яких зазнали як ЗСУ, так і терористи. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, пише “РИА Новости”.

“Добровольчі батальйони перейшли лінію дотику за підтримки артилерії. “Ополченцям” Донбасу довелося давати відсіч в районі Авдіївки, довелося відбивати зайняту територію. Це вторгнення було припинено. Ми надзвичайно шкодуємо, що в результаті цієї атаки, яку було здійснено проти “ополченців” Донбасу, загинули люди і з того, і з іншого боку”,– зазначив він.

За його словами, Київ не має можливості контролювати такі загони, однак їхня атака отримала підтримку українських збройних сил.

“Подібні агресивні прояви організовує українське керівництво з якоюсь метою. Схоже , була якась спроба відвернути увагу на щось інше”,– резюмував “голос Путіна”.

Нагадаємо, вранці 29 січня терористи розпочали штурм українських позицій у районі Авдіївки. Зокрема, у соцмережах уже з’явилося відео атаки на саме місто. Наразі ситуація в Авдіївці залишається критичною та місто готують до евакуації. Внаслідок обстрілів загинули як воїни АТО, так і мирні жителі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.