“Я українець, і ви мене звідси не виженете”: Усик відреагував на шквал критики на свою адресу (ВІДЕО)

Український боксер Олександр Усик записав відео, в якому відповів на критику на свою адресу. Відео з відповіддю всім критикам боксер розмістив у себе в Instagram.

Усик підкреслив, що не міг відповісти відразу, тому що “святкував 75-річчя великої перемоги над фашизмом”. “Я довго йшов до того, щоб завойовувати титули для своєї країни. Так, я це роблю для себе, але я везу їх у країну. І країну за рахунок цього знають.

Ми привозимо титули, прапор підіймається, і вже дуже довгий час. Ви ж поділяєте країну – на віруючих, невіруючих. Ви говорите, у що мені вірити. Я самостійна одиниця. Якщо я висловив свою думку, це не означає, що вона неправильна.

Просто є ще якась одна думка”, – сказав боксер. Усик попросив, щоб йому не погрожували, а також прокоментував участь у фільмі російського монастиря: “Ви ображаєте, ви засуджуєте мене за кіно. У кіно показано те, як Бог змінив моє життя, і життя тих учасників, які знімалися в цьому фільмі. Я можу зніматися, в яких завгодно фільмах і де завгодно – ми ж демократична держава. Ми прагнемо в демократичне суспільство. Не виривайте з контексту і не ображайте”. Боксер також звернувся до ЗМІ: “За рахунок того, що ми говоримо і як ми живемо, ви існуєте по суті. Так і є.

Ви берете відео, які ми записуємо, і за рахунок цього у вас з’являється більше підписників, більше переглядів. Якщо так – давайте робити правильно, ми ж можемо звернутися до юристів, платить якісь “роялті” за перегляди”. “Моя країна Україна. Я тут живу, я тут народився і виріс. Якщо б я хотів кудись поїхати, то я б це вже давно зробив. Я не хочу нікуди їхати, і ви мене звідси не виженете.

Тому що це моя країна. Не розділяйте людей. Телеканали, не висмикуйте з контексту, не розділяйте український народ. Ми українці, ми не малороси і не сепаратисти. У мене в паспорті написано – “українець”, – підкреслив боксер. “Всі ми не без гріха. Задумайтеся, народ, поділ – це добре чи погано. Для мене вся територія України – це українці.

Для мене немає бендерівців, москалів чи ще когось. Для мене українець – це українець. І не важливо, чи живе він у Львові, Криму, Донецьку чи Одесі”, – підсумував Усик. Боксер також порекомендував подивитися мультфільм: “Поділяючи народ, ми ні до чого доброго не прийдемо. Будуть розділені народи, які будуть гавкати на різних людей. Подивіться мультик” Тролі-2 “. Там правильний сюжет”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.