Душа існує: вчені зробили сенсаційне відкриття про життя після смерті

Фізики впевнені, що душа не вмирає, вона залишається жити після смерті тіла.

Вчені з Університету Арізони заявили, що після смерті душа людини продовжує жити в квантовій реальності. Вони впевнені, що мікротрубочки, які містять білок, який є структурним компонентом клітин, містять інформацію про квантовий стан організму на субатомному рівні, а після смерті вивільняються, пише Вголос.

Після загибелі органу, на думку доктора Хамероффа, квантова інформація рівномірно розсіюється у Всесвіті. Якщо ж пацієнт, якого повернули до життя в такому випадку, то всі дані повертаються на своє місце. Квантову інформацію, що зберігається в трубочках, не можна повністю знищити.

Дослідники Інституту фізики Планка в Мюнхені погоджуються і стверджують, що фізичний всесвіт, в якому ми живемо – це тільки наше сприйняття, а як тільки вмирає тіло, то душа людини продовжує жити в квантовій реальності, за межами матеріального світу.

Вчені вважають, що існування душі нескінченне, тому можна вважати, що людина не вмирає – вона перероджується в квантове поле.

Дослідники впевнені – кожна людина, по суті, безсмертна.

Словами експертів є підтвердження. Раніше стало відомо, що британка, перебуваючи в передсмертному стані, відчувала себе частиною Всесвіту і вміла проходити крізь стіни. Вона впевнена, що пекла і раю не існує – є тільки невагомість і життя у Всесвіті після смерті.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.