Фото, які знаменитості поспіхом видалили з соцмереж: посилочка вийшла?

У кожного з нас є невдалі фотографії, які хочеться заховати подалі від сторонніх очей.
А особливо прикро, коли ти помилково опублікуєш такий знімок в соцмережах, а через деякий час усвідомлюєш помилку і спішно його видаляєш…

Ми розповімо тобі про світових знаменитостей, які люблять через деякий час хапатися за голову і видаляти компрометуючі фотографії з власного Інстаграму або Фейсбуку.

Кендалл Дженнер

Хто більше всіх прославився своїми провокаційними знімками в Інстаграм? Правильно, сестри великої родини Кардашьян, до яких відноситься і Кендалл. Часом здається, що заради слави вони готові піти на все, але часом сестрички беруться за розум і видаляють неугодні знімки.
Так Кендалл Дженнер не сподобалася фотографія, на якій вона була одягнена в світшот з написом: «У мене немає цицьок». В один прекрасний момент у знаменитості груди все-таки з’явилися, тому фото було видалено, але фанати і журналісти вже встигли зберегти цей знімок в своїх архівах.

Крім того, Кендалл Дженнер чимось не догодило ще одне фото, що зафіксувало зірку в басейні.


Кайлі Дженнер

Сестричка Кайлі теж не проти побешкетувати. В один час вона буквально завалила Інтернет своїми напівоголеними знімками. Втім, через деякий час дівчина видалила всі фото, на яких чітко було видно її груди.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.