Зустрічається з двома? Фанати Макса з “Холостяка” назвали справжніх коханих пілота, і це не Даша з Даною

Зустрічається з двома? Фанати Макса з “Холостяка” назвали справжніх коханих пілота, і це не Даша з Даною

Як відомо, професійний пілот і власник льотної школи в Майамі Макс Михайлюк сходив на два останні побачення з фіналістками шоу “Холостяк 10” та зробив свій вибір. Зокрема, зірковою обраницею чоловіка стала Даша, якій він і подарував свою обручку.

Щоправда, ще не встигли в мережі з’явитися деталі цього доленосного вибору, як фанати Михалюка запідозрили останнього в найгіршому. Так, шанувальники вважають, що шоу було постановкою, адже останній вже має дівчат, з якими може зустрічатися.

Першою підозрюваною, яка може бути коханою Холостяка, є відома київська модель і героїня серіаліті “Київ вдень і вночі” Поліна Ковалевська. За словами фанатів, її та зіркового пілота неодноразово бачили в разом в столиці, а під час вручення обручок, остання і зовсім виклала в Instagram фото, де посміялася з дівчат та запевнила, що знає ім’я переможниці.

Ще одною кандидаткою на роль дівчини десятого “Холостяка” стала студентка та блогерша з Москви Юлія, в компанії якої також часто помічали пілота.

Наразі ж сам Михайлюк ніяк не відреагував на ці твердження фанатів, а просто подякував працівникам СТБ за те, що отримав величезний досвід.

“Незабутній період в моєму житті. Неможливо за такий короткий час зустріти стільки чудових людей, але у мене вийшло. Спасибі людям, імена яких ховаються в титрах після випуску. Я не так уявляв собі телебачення до тих пір, поки не зустрів Вас і тепер важко уявити, що може бути по-іншому. Можливо не виправдав всі очікування, як є. Минуле не зміниш, але для цього є майбутнє і воно залежить тільки від нас!”, – написав він.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.