У Польщі жорстоко побили сім’ю з України

Події розгорталися ввечері, 20 травня, неподалік одного з хостелів на вул. Романа Дмовського (Dmowskiego). Сімейна пара відпочивала біля входу. Зненацька з хостела вийшло 2 особи, які тримали в руках вазон. Українка, яка, до речі, там працювала, звернула їм увагу на те, що це – її власність. Вже за хвилю невідомі жбурнули у її бік вазон з квітами та накинулися на неї з кулаками. За жінку заступився чоловік, але двоє з словами „Spi@rdalaj do Ukrainy” повалили його на землю та почали бити ногами.

Про це пише inpoland.net.pl.

Інші мешканці хостелу на крик викликали поліцію, яка за гарячими слідами затримала двох молодиків, які втікали з місця події. Як виявилось, один з них раніше вже мав проблеми з законом.

Чоловік отримав значні забої м’яких частин тіла, гематоми. Українка має тріщину в кістці, зламаний ніс.

Як розповідає Дмитро, на якого напали, у нападників були «скляні очі» і, вірогідніше за все, вони знаходились під впливом якихсь наркотичних речовин. У самому хостелі на верхньому поверсі вони перед цим вчинили погром на кухні, скинули мікрохвильову піч, чайник, поламали картини.

За інформацією поліції, нападників затримав патруль, який проїжджав поряд. Одному було 25 років, інший був на рік старший. Затримані цілий час зневажливо поводились щодо поліцейських, вели себе вульгарно і навіть погрожували правоохоронцям.

Суд вже видав рішення про тимчасове затримання осіб. За побиття 2 людей, крадіжку, пошкодження майна і погрози поліцейським їм загрожує до 5 років ув’язнення.

“Справа знаходиться також на контролі міської організації WRO Migrants. Постраждалій від насилля сімейній парі безкоштовно надається юрист та психологічна допомога”, – поінформував представник організації Альберт Місьорак.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.