У червні Україну накриє потужна магнітна буря: дати метеоударів

Україну в червні накриють магнітні бурі. В першому літньому місяці метеоудари відбудуться в різні дати. Українцям варто очікувати їх 8 і 9 червня. Потрібно відзначити, що 8 червня магнітна буря буде середньої сили, а от 9 червня її вплив люди зможуть відчути на собі.

Як повідомляє Meteoprog, магнітні бурі впливають на всіх, але більше від них страждають метеозалежні люди, які при коливанні магнітного поля часто відчувають фізичний і емоційний дискомфорт.

Магнітна буря – це реакція магнітної сфери планети Земля на великі потоки сонячного вітру. Астрофізики кажуть, що сонячний вітер доходячи до магнітної оболонки Землі викликає її обурення, тоді і виникає магнітна буря.

Як уберегтися і поліпшити своє самопочуття:

У дні магнітних бур варто відмовитися від жирної і гострої їжі, виключити з раціону алкоголь, міцну каву замінити чаєм. Дуже важливо для нормалізації самопочуття добре висипатися, дихати свіжим повітрям, менше нервувати і не перевантажувати організм додатковими фізичними напругами.

Людям з хронічними захворюваннями варто уважніше поставитися до свого здоров’я і тримати під руками необхідні препарати, а за необхідності – проконсультуватися з лікарем.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.