Міністр оборони нагородив скандального ексрегіонала Вілкула медаллю за допомогу бійцям ЗСУ

Міністр оборони Андрій Таран нагородив міського голову Кривого Рогу Юрія Вілкула медаллю “За сприяння Збройним Силам України”. Про це повідомляє пресслужба Криворізької міськради.

Таран заявив, що Кривий Ріг, мером якого є Вілкул, допомагає військовим та робить внесок у розвиток інфраструктури 17-ї окремої танкової бригади.

“Ми приділяємо величезну увагу підтримці учасників бойових дій і їх сім’ям. Місто створює комфортні умови для оздоровлення та реабілітації військовослужбовців, надає підтримку сім’ям загиблих бійців в зоні АТО та сім’ям полонених бійців. Також, ми створюємо належні умови для проходження та несення служби в пунктах постійної дислокації військових частин гарнізону”, – відповів Вілкул.

Нагадаємо, 31 березня 2016 року у Кривому розі на пленарному засіданні сесії міської ради новообраний мер колишній член “Партії регіонів” Юрій Вілкул склав присягу міського голови.

Однак представники “Самопомочі” та тодішній нардеп Семен Семенченко вважали результати виборів сфальсифікованими. Вілкулу не давали пройти на нове робоче місце. Коли він вчергове намагався пройти у мерію між ним та Семенченком стався цікавий діалог. У відповідь на звинувачення нардепа Семенченка у тому, що такі, як Вілкул, “підпалили Донбас”, той відповів: “Це ви підпалили Донбас, ви захоплювали Донбас, ви сепаратисти”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.