“Замість холостяка – холостячка”: у популярному шоу стались кардинальні зміни, хто стане головною героїнею (фото)

На одному із телеканалів стартує популярне шоу “Холостяк”, проте тепер його головною героїнею стане відома актриса Ксенія Мішина, а воно називатиметься “Холостячка”.

Про це повідомляється у мережі.


Зазначається, що за руку та серце Ксенії Мішиною боротимуться 20 чоловіків. 30-річна актриса вибере єдиного гідного кандидата.

Що відомо про актрису?

Ксенія Мішина народилася 1989 року у Севастополі. У 2007 році вона здобула звання віце-міс на конкурсі краси «Севастопольська красуня». Також вона була удостоєна спеціального призу від глядачів.

Після закінчення загальноосвітньої школи Мішина поїхала до столиці, де навчалася на акторському факультеті у майстерні Дмитра Богомазова Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого, який закінчила у 2015 році.

У 2010 році брала участь у кастингу телевізійного шоу «Україна сльозам не вірить», де головним призом проєкту були три головні ролі в мюзиклі Костянтина Меладзе.

Ще під час навчання в театральному закладі Мішина у 2014 році вперше знялася в кіно. Після закінчення університету вона стала актрисою Київського академічного Молодого театру.

Популярність до актриси прийшла після головної ролі в мелодрамі «Спокуса», у 2019 році зіграла роль головної антагоністки Лідії Шефер у телесеріалі «Кріпосна».

З серпня по листопад 2019 року вона брала участь у танцювальному шоу «Танці з зірками» у парі з хореографом Євгеном Котом. Пара стала переможцем шоу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.