“Виходь, к*рво”: у Луцьку з тролейбуса вигнали дівчину, яка поступилася місцем жінці

У Луцьку з тролейбуса вигнали дівчину, яка поступилася місцем жінці.

Про інцидент написала Марія Смик на своїй сторінці у Facebook, передає Волинь 24.

“Заходжу в тролейбус, сідаю. Рушаємо. Потім поступаюся місцем жінці років п’ятдесяти, що наполегливо зависочіла наді мною. На інше сидіння вирішую не приземлюватись, щоб дистанціюватись від осіб, які не вважають свої носики складовими дихальної системи і маски носять лиш на роті. Стою. Стоїть ще один хлопець.

На наступній зупинці у тролейбус завалюється тьма людей пенсійного віку. Вони швиденько займають всі вільні місця. Виходить водій, починає кричати, мовляв треба спершу дивитись, чи є у тролейбусі місця, а потім заходити. Він урочисто оголошує, що ми не поїдемо, поки люди стоять. Ми з тим хлопцем стоїмо далі, бо зайшли явно раніше, ніж більшість тих, хто сидить”, – йдеться у дописі.

Як розповідає лучанка, далі у тролейбусі розпочався справжній хаос.

“Всі ті люди починають голосно (дуже!) кричати… Хлопця називають дебілом, мені кажуть, що я к*рва. Дбайливо цікавляться, чи я, бува, не сліпа, раз не бачу, що мені треба вийти і знову наголошують, що я курва і взагалі тьху на мене, тьху! Я запитую у посивілого чоловіка, який кричить найзатятіше, чи не бентежить його те, що я стою, бо поступилась місцем, що він власними очима бачив. У відповідь пролунало тільки життєствердне “Виходь, к*рво!”

Я спокійно (принаймні, я старалась, щоб це було так) сказала, що дорослим людям мало б бути соромно за такі слова. І полинула ген-ген. Лиха як чорт. За хвильку з тролейбусу вилетів і хлопець. Якщо людство колись вимре, то тільки від власного невігластва і незбагненної тупості. У мене все”, – пише Марія Смик.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.