Життя школярів зміниться назавжди – Мандзій розповіла, чого очікувати з 1 вересня

Перший дзвінок на 1 вересня, святкова лінійка, звичні уроки та перерви, випускні та інші шкільні заходи залишаться в минулому. Новий навчальний рік буде дистанційним, його організовують за новими правилами, прописаними Кабінетом міністрів.

Нова програма містить пункти про організацію дистанційного навчання у навчальному році 2020-2021, а також про проведення ЗНО у форматі онлайн.

Виконуюча обов’язки міністра освіти і науки Любомира Мандзій розповіла, що в школах постійно будуть впроваджуватися нові технології дистанційного навчання. В кінцевому підсумку Україна повністю перейде на новий формат навчання.

Рекомендації від відомства школи і коледжі отримають у найближчі дні. За ними адміністрація установ і викладачі зможуть приступати до планування структури майбутнього навчального року.

За словами Мандзій, тепер навчання школярів носитиме коригуючий характер і ґрунтуватиметься виключно на індивідуальному підході до кожної дитини. Навіть якщо до початку навчального року пандемію буде переможено, то освітня система все одно буде активно впроваджувати методи дистанційного навчання.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.