Зґвалтування у Кагарлику: постраждала вперше розповіла, як все відбувалося

Постраждала після катувань і зґвалтування поліцейськими в Кагарлику Неля Погребицька дала відверте інтерв’ю, де розповіла, як все відбувалося.


Про це пише “Українська правда”. 26-річна дівчина розповіла, як її били, душили, обпалювали запальничкою, вимагали роздягатися й погрожували електрошокером.

Постраждала зізналася, що першим над нею знущався Микола Кузів.

“Микола, так, перший. Як зайшов, дістав протигаз. Надягає на мене, я ледь не задихнулася. Думаю, задушити мене хоче. Але якось однаково вирвалася. Не пам’ятаю – чи він мене так ударив, що ніс розбив, чи в протигазі я була. А як скинув протигаз, каже, “пішли в туалет”, униз мене повів. Подивилася в дзеркало – все в крові, навіть не відчувала вже нічого. Він каже: “Умивайся водою”. А води не було, то я рукавом витерлася. Уже навіть болю не відчувала”, – поділилася постраждала.

Дівчина підкреслила, що саме тоді у відділенні були люди, але ніхто їй не допоміг.

“Потім як я впала, то за волосся мене тягнув, то з ноги, з кулака, синці такі були. Тоді до себе в кабінет повів, пістолет наставив, знову штовхав. І запальничкою балувався. Каже, або коси тобі спалить, або що тобі зробить. Загалом, що хотів, те й робив. А ще хотів мене це, як воно називається, то що струмом б’є… Каже, може, ти хочеш 220 чи скільки там. А потім я злякалася, як наділи цей протигаз, дихати стало нічим, вже попісала в штани раз, другий раз”, – розповідає Погребицька.

Паспорта та ідентифікаційного коду у Нелі досі немає, тому вона не може поїхати в лікарню, щоб зробити МРТ.

“Уже як познущався з мене, у мене вже сили не було. А цей Сергій потім прийшов, його не було, і почав це ” Я тебе сьогодні розірву, будеш моя сьогодні”. Думаю, це буде бити, або що він буде робити. А він мене в годину або два ночі завів до кабінету, де був диван. І вже давай до мене “Роздягайся, все”. А куди ж було діватися”, – розповіла дівчина.

“Микола ще посидів, посидів, а потім вже пішов. О другій годині ночі його не було. Він віддав мені телефон. Сергій о четвертій годині мене і то не хотів відпускати, я ж просила, як могла, і на коліна ставала, і все. Тільки відпустіть мене, тому що прийде Микола і мене знову буде вбивати. Він мене випустив”, – поділилася Погребицька.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.