Відома дата закінчення пандемії коронавірусу: астролог дав роз’яснення

За словами Павла Глоби, вплив Чорного Місяця на Землю стане слабшати вже на початку літа.

Відомий астролог Павло Глоба розповів, коли варто очікувати закінчення пандемії.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, на думку Павла, виникнення пандемії пов’язано з несприятливим розташуванням зірок. Людство проходить випробування тому, що 27 січня планета Ліліт, яка ще називається Чорним Місяцем, увійшла в знак Овна.

Саме з цього моменту вірус з Китаю почав своє стрімке поширення по всій планеті. Чорний Місяць вважається підступної прихованої планетою, з якою у людей і раніше було пов’язано багато проблем.

На думку астролога, епідемія чуми, яка в 14 столітті знищила пів Європи, теж була пов’язана з Чорним Місяцем, який перебував в сузір’ї Овна. Тому поки планета буде залишатися там, нічого хорошого людство не очікує.

Ситуацію погіршує і сам 2020 рік, який є високосним, а це свідчить про збільшення катаклізмів. Також 2020 рік – за східним календарем це рік Пацюка. А пацюки завжди були переносниками інфекцій.

За словами Павла Глоби, вплив Чорного Місяця на Землю почне слабшати вже на початку літа. Але остаточно він вийде із сузір’я Овна 20 жовтня 2020 року. До жовтня місяця коронавірусна інфекція нікуди не зникне, але почне потроху відступати.

А до того моменту необхідно дотримуватися особистої гігієни і намагатися менше контактувати з іншими людьми.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.