Володя З. живе в якійсь своїй “державі-повії” – Ігор Кондратюк

Відомий український продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк висловився щодо надання звання заслуженого артиста України Потапу та іншим зіркам звання заслуженого артиста України.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбук, передає “Це моя Україна“.

Так, у своєму дописі він пише про наступне:

“Потап Oleksii Potapenko (ред. Потап), який зняв штани перед російською публікою – публікою країни-агресора під час шоу на телеканалі країни-агресора став заслуженим артистом України.

Володя З. мислить, як на мене, досить дивно, бо живе в якійсь своїй “державі-повії”, і навіть посідає в ній головну виборчу посаду, і тому ця нагорода вилядає навіть органічно. Тренд такий нині у країні, яка воює з російським загарбником: синдром меншовартості частини української “аліти”.

Мене дивує інше. На хіба яскравим і неповторним представникам шоу-бізу ці нафталінові звання від держави? Їхні “звання” – ротації, закачки, продажі артистів, аншлагові тури, “золоті кнопки” YouTube, заслужені статуетки на YUNA та M1 Awards, мільйони підписників у соцмережах, і головне мірило – чесно зароблені гонорари (“кеш-бабулєс”, як співає Андрій Хливнюк).

“Тепер я маю право бути похованою на Байковому цвинтарі – якось пожартувала Наталка Могилевська, коли Кузьма спитав її – “на чорта тобі, улюблениці публіки, це совкове звання – “народна артистка України?”.

Коли ви чуєте, що хтось з шоу-бізнесу раптом отримує звання, знайте: мова, скоріш за все, йде про можливість бути похованим на престижному кладовищі ☝️Дай бог їм усім 100 років жити та творити”

Нагадаємо, недавно Ігор Кондратюк заявив, що 100 млн. росіян, які голосували за Путіна, є такими ж катами як він сам.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.