У Чехії зіткнулися два пасажирські потяги: є загиблі і десятки поранених (ФОТО, ВІДЕО)

В результаті зіткнення двох пасажирських потягів неподалік Карлових Вар є загиблі та близько 30 поранених.

Як повідомляє чеське видання Aktualne, потяги зіткнулися на одній залізничній колії сьогодні, 7 липня, близько 15 год за місцевим часом у районі села Пернінк неподалік від Карлових Вар.

“За попередніми даними, на місці є велика кількість постраждалих. Рух на лінії перервано. Залізнична інспекція буде розслідувати причини і обставини надзвичайної ситуації”, – розповів представник залізничної інспекції Мартін Драпал.

Інформація про жертви різниться. Чеське телебачення з посиланням на рятувальників заявило, що щонайменше 3 людини загинули. Представник об’єднаного корпусу рятувальників і пожежників Мартін Касал підтвердив 2 загиблих.

За попередньою інформацією, постраждали близько 30 осіб, дехто серйозно. Вертоліт швидкої допомоги відправили на місце події.

За словами речника обласної лікарні Карлових Вар Владислава Подракського, у лікарні в Карлових Варах було оголошено так званий план травми, який оголошується у випадку надзвичайних подій, коли очікується більше поранених людей. Також на місці працює 11 пожежних команд.

“Два потяги вклинилися один в одного і скрізь були серйозно поранені закривавлені люди” — так місцевий житель Пернінка описав аварію двох поїздів для Карловарського дня.

“Я рубав дрова, коли почув величезний удар, і через деякий час пожежники приїхали. Я подумав, що, можливо, потяги зіткнулися. Я негайно побіг на вокзал і за 300 до 400 метрів від залізничного вокзалу, побачив рятувальників всередині”, — розповів чоловік у газеті. який разом з іншими місцевими жителями негайно допомагати рятувальникам.

“Я ніколи не бачив нічого подібного. Приїхали незліченна кількість пожежників, фельдшерів, швидких машин, вертольотів. Один з них приїхав з Німеччини та їхав із сильно пораненим німцем”, – сказав він. Він додає, що обидва машиністи поїздів дуже серйозно травмовані.

“Навіть один водій дуже поганий у цьому, на щастя, інший врятувався неушкодженим”, – каже він.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.