Землю накриє затяжна магнітна буря: дата найпотужнішого удару в липні

Землю накриє найпотужніша магнітна буря в липні 2020. Удару слід чекати 15 числа, а негативні наслідки затяжного геошторма ми будемо відчувати цілих три дні. Лікарі радять тримати під рукою ліки людям з серцево-судинними хворобами.

Експерти з астрономії Сонця кажуть, що наша зірка щосекунди викидає в простір велику кількість енергії, створюючи при цьому сонячні вихори. В деяких випадках вони можуть досягати Землі і впливати на її магнітне поле. Такі явища й називаються магнітними бурями.

Але магнітна активність не закінчиться 15-17 липня, 29 числа нас чекає ще один метеоудар, щоправда, інтенсивність його буде середньою, пише meteoprog.ua.

Лікарі кажуть, що в такі дні у багатьох людей виникають проблеми зі сном, з’являється дратівливість, нервозність. Може раптово розболітися голова, а люди з хронічними хворобами можуть відчувати загострення.

Щоб захиститися від магнітних бур, фахівці радять у ці дні уникати стресу, пити заспокійливі та розслаблюючі чаї. А перед сном можна прийняти теплу ванну з аромамаслами або солями.

Ось ще кілька порад захисту організму від геошторму:

пийте воду в достатній кількості і відмовтеся від фаст-фуду – тільки здорова їжа,

відмовтеся від алкоголю, куріння, мінімізуйте каву та інші підбадьорливі напої,

фізичні навантаження повинні бути помірними, найкраще – прогулянки на свіжому повітрі,

постарайтеся виспатися.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.