Радник Єрмака обізвав режисера Сенцова морально прогнилим пристосованцем

На думку Михайла Подоляка, радника глави Офісу президента України Андрія Єрмака, колишній кремлівський політв’язень, режисер з Криму Олег Сенцов – пристосуванець. Він висловився так в зв’язку з останніми новинами про те, що Сенцов отримає від держави 25 мільйонів гривень на зйомки свого фільму “Носоріг”.

Про це радник Єрмака написав на своїй сторінці в Facebook.

“Олег Сенцов – просто фантастично ідеальна ілюстрація особливостей нашого внутрішнього національного характеру. Того самого горезвісного хутірського пристосуванства. З обов’язковим елементом забійної невдячності”, – написав він.

За словами радника, Сенцова одні використовували в якості “картинки-героя”, а “з в’язниці його в підсумку дістали інші люди, дістали відразу, без будь-яких умов”.
“Нині Сенцов підкреслено образливе в своїх оцінках людей, які його дістали і не юзалі як” жертви катівень “. Він бридко огидний у власному політичному пристосовництво. Дешево і без смаку. Він передбачуваний у своїх” експертних “кроках. Він не еліта, бо інтелектуально порожній і дріб’язковий в моралі. Хоча немає. він банально аморальний. і він нудний насправді. Творчо і політично »не злітаємо”. тому що хайп хайп, впізнаваність узнаваемостью, але моральна гниль завжди огидно пахне за версту “, – заявив Подоляк.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.