Кіт пішов з дому і повернувся з запискою – її зміст збентежив господарів

В Уельсі кіт після прогулянки повернувся додому з посланням від незнайомця.

Про це повідомляє видання The Mirror.

Історія сталася в області Брідженд. Кіт на ім’я Гендальф повернувся додому з запискою на нашийнику. Його господар Кріс прочитав послання, яке складалося з трьох листків:

“Будь ласка, тримайте свого кота вдома. Ваш кіт майже кожен день приходив до мене додому, брав їжу зі столу, дряпав мій диван, поширював бліх в моєму домі”.

“Я не можу залишити вікна в будинку відкритими. Я, чесно кажучи, ситий по горло. Якщо я знову побачу вашого кота в моєму будинку, я обіцяю, що відвезу його куди-небудь далеко”.

“Ваш кіт теж залишається вночі в моєму будинку і спить на кухні. Краще годуйте свого кота”.

Кріса здивували такі листи. Він зазначив, що його вихованець допитливий, доброзичливий з людьми і любить виходити з дому на прогулянки. В окрузі сусіди знають Гендальфа і теж люблять його.

Кріс заявив, що тепер боїться за кота і тримає його в будинку, не випускаючи на вулицю. Але сам вихованець дуже любить гуляти влітку, а тепер сидить під замком.

“Я був просто шокований, побачивши записку, якщо чесно, і ми занадто налякані, щоб випустити його зараз”, – сказав господар пухнастої тварини.

Кріс поділився, що хотів би поговорити з автором записки, але він не залишив своїх контактів. Адже за словами господаря кота, він не може контролювати його далеко від дому.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.