Загибель сім’ї в аварії під Києвом: що відомо про “темне” минуле підозрюваного Желепи

Підозрюваний у скоєнні смертельної аварії на Старообухівській трасі під Києвом Антон Желепа раніше вже був винуватцем ДТП з летальним результатом. Крім того, його сім разів штрафували за п’яне водіння.

Як передає РБК-Україна, про це повідомила під час перерви в судовому засіданні, на якому Желепі обирали запобіжний захід, прокурор Дарина Мілюкова.

Прокурор нагадала, що раніше Антон Желепа вже відбував покарання за смертельне ДТП. За рішенням Васильківського суду він провів 3 роки і 6 місяців за гратами і був позбавлений права водіння на 3 роки. Крім того, він притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення побоїв співробітнику поліції.
“Також притягувався до адміністративної відповідальності тричі за насильство в сім’ї, дрібне хуліганство і сім раз за водіння в стані алкогольного сп’яніння”, – перерахувала Мілюкова.

За її словами, у слідства на даний момент є дві версії подій, пов’язаних зі смертельною ДТП, яку влаштував на Старообухівській трасі Антон Желепа. Тоді, нагадаємо, загинула майже вся сім’я з п’яти чоловік, яка знаходилася в автомобілі, в який врізався “Мерседес”, яким він керував в стані алкогольного і наркотичного сп’яніння.

“Це, по-перше, що автомобіль був викрадений. Друга версія – те, що йому власник автомобіля передав ключі. Ці дві версії слідство перевіряє, сказати на 100% я зараз не можу. Власник автомобіля не давав свідчення прокуратурі”, – сказала прокурор.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.