П’ять жінок загадково загинули в одному місті – і це не на жарт налякало людей

У британському місті Донкастер (Південний Йоркшир) зафіксовано спалах насильства щодо жінок – за останні сім тижнів їх загинуло п’ятеро, кожен випадок вважається вбивством.

Про це повідомляє британське видання Mirror.

Інциденти викликали значну тривогу серед громадськості, оскільки така кількість вбивств занадто велика для цього міста з населенням трохи більш ніж 100 000 чоловік. За даними Управління національної статистики, за цілий рік в усьому окрузі Південний Йоркшир було зареєстровано всього 23 вбивства.
Втім, в поліції вважають, що вбивства не пов’язані між собою і немає підстав припускати серійного вбивцю. У більшості відбулися випадків у вбивствах є підозрювані і затримані.

Хто був убитий
Першою було виявлено тіло 49-річної Аманди Седжвік в її власному будинку близько 11 години вечора 19 травня. На місці події було заарештовано за підозрою у вбивстві 48-річного чоловіка, він звільнений з-під арешту, слідство триває.

Через кілька днів з черепно-мозковою травмою у власному будинку знайшли 52-річну Мішель Морріс. Вона померла в лікарні. Трьох підозрюваних було заарештовано за підозрою у вбивстві і звільнено під заставу, слідство триває.

26-річна Емі-Лінн Стрінгфеллоу також була знайдена пораненою у власному будинку. 45-річному обвинуваченому пред’явлені звинувачення, він повинен постати перед судом в листопаді.

Три дні по тому також в будинку було знайдено тіло 28-річної жінки, особа якої не встановлена. Двоє чоловіків у віці 27 і 33 роки були заарештовані на місці події за підозрою у вбивстві.

Остання жертва – 35-річна Клер Андерсон, яку виявили без свідомості, а прибулі лікарі констатували її смерть. За підозрою у вбивстві затримано 38-річного чоловіко, його звільнено на час слідства.

Що кажуть в поліції
У поліції стверджують, що розділяють тривогу людей через збільшення кількості насильницьких смертей і запевняють, що проводяться ретельні і широкі розслідування.

“Ці розслідування розглядаються ізольовано, і немає ніякого зв’язку між будь-якими трагічними інцидентами, які ми спостерігали за останні два місяці”, – сказав з цього приводу головний комендант Донкастерского округу Шон Морлі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.