Розбірки “слуги народу” з коханцем дружини зняли на відео: подробиці скандалу

Розбірки “слуги народу” з коханцем дружини зняли на відео: подробиці скандалу

  • Народний депутат від “Слуги народу” Андрій Стріхарський посварився з дружиною через її супутника.
  • Політик заявив, що застав дружину з коханцем і саме через це підняв галас у ресторані.
  • У мережі поширили версію про його напад на жінку через наркотики.
  • “Джокер” назвав ім’я коханця, він пов’язаний з главою поліції Миколаївської області.

У мережі з’явилося відео бійки, на якому фігурував народний депутат від “Слуги народу” Андрій Стріхарський. Однак політик запевнив, що нікого не бив, а просто хотів з’ясувати стосунки з коханцем дружини.

Скандальний ролик спершу з’явився на Telegram-каналі “ЗЕландія”. Його автори стверджували, що Стріхарський нібито був у неадекватному стані через вживання наркотиків або алкоголю. Через це, з їхніх слів, 26 липня він накинувся на відвідувачів одного з київських ресторанів (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Згідно з цією версією, Стріхарський нібито напав на жінку, а його охорона побила чоловіка, який заступився за супутницю.

Однак у коментарі виданню “Страна” нардеп спростував цю інформацію й заявив, що все було зовсім не так. Втім, участь у конфлікті Стріхарський усе ж визнав. Виявилося, що він застав у ресторані свою дружину з коханцем.

“Це моя законна дружина. Я її застав із цим чуваком, який, мабуть, давно з нею має стосунки. Поспілкувався з ним і з нею. Я взяв її за руку відвести за сусідній столик поговорити, щоб вона пояснила. Він схопився, і зав’язалася в нього бійка з іншим, лівим чуваком. Я їх навіть розбороняв”, – розповів Стріхарський свою версію подій.

“Я не знаю, чого він хотів. Ну, коханці вони, дружину мою хотів. А потім почали вкидати таке лайно. Я знаю, що це все неправда. Які наркотики, про що ви говорите? Я все життя спортом займаюся. Інстаграм подивіться. Суто заказуха. Ви ж розумієте, що почуття ще є, але після цієї ситуації точно нічого немає”, – обурився парламентарій.

Як з’ясувалося пізніше, коханцем нібито є брат керівника ГУ НП Миколаївської області Сергія Шайхета – Ігор Шайхет.

“Брат Сергія Шайхета, глави Миколаївського УВС області, Ігор Шайхет замутив роман із дружиною Андрія Стріхарського, депутата від “Слуги народу”. Здавалося б, звичайна історія. Любовний трикутник. Але якимось чином у цій Санта Барбарі взяло участь все керівництво нашої країни. Взяв ситуацію “під особистий контроль” від імені Антона Геращенка. Наразі всі сторони задоволені. Дружина знайшла собі нового чоловіка”, – йдеться в повідомленні Telegram-каналу “Джокер”.

Також оприлюднено листування нардепа, в якій він розповідає подробиці події.

Нагадаємо, що Стріхарський є членом Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. У 2019 році він подавався на надання звання заслуженого будівельника України.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.