“Я – Святий Дух, Господь Бог”: терорист розповів, навіщо захопив банк у Києві

Терорист, який захопив банк у Києві в понеділок, 3 серпня, назвався “Святим духом”.

Про це він повідомив журналістам “112 Україна”.

Я – Святий Дух, Господь Бог": терорист розповів, навіщо захопив ...

Знімальна група потрапила у відділення банку і змогла поставити запитання зловмиснику. Чоловік спокійно продовжував палити і відповідав, задаючи тон розмові.

“Я – Святий Дух, Господь Бог”, – заявив терорист.

На запитання, що в нього сталося, він відповів: “А Вас усе влаштовує в житті? Та все не так, люди. Україна – це вільна країна, вільна держава, як і в принципі всі інші країни світу. Нещодавно у вас були вибори – ви вибрали “шута”. Зеленський – це Машка, актор, блазень.

Він узяв на себе зобов’язання управляти країною, бути вірним, чесним, відданим сином країни і змінити життя українців на краще. За ці півтора року щось змінилося? До нього були стільки президентом – хоч один президент щось змінив? Так їм плювати на народ! Вони до народу ставляться як до худоби.

Українці, маючи багату землю, їдуть за кордон, щоб отримати якісь гроші, щоб жити, щоб вижити.

Усі президенти (які були до цього – ред.) – вони маріонетки, блазні!

Не повинно бути жодного президента. Президенти – це зрадники. Який президент хоч раз заступився за хоч одного громадянина України?”.

На запитання, яким тоді має бути управління, якщо немає президента, чоловік відповів: “Святий дух – загальносвітове: одна людина керує усім світом. Відповідно до закону Бога. Бог же – він один”.

На думку зловмисника, багато релігій – це велика проблема людства, адже релігія – це інструмент управління свідомістю.

Терорист вирішив бути цією людиною, яка змінить ситуацію в Україні, а далі в інших країнах “буде коїтися такий же хаос”, адже “Україна – це мало”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.