Відомий фотограф-педофіл роками промишляв по всій Україні: деталі страшного скандалу (фото)

У Сумах зловили педофіла з Полтавської області, який обіцяв дівчаткам кар’єру на ТБ.

Після того, як в Сумах затримали 31-річного фотографа з Полтавської області, який поглумився над 9-річною дівчинкою з Сумщини, з’ясувалося, що в “послужному списку” відомого діяча не один рік злочинної діяльності, пише Obozrevatel.

Жертвами “зоряного” педофіла ставали діти з різних куточків України. Він вів активне життя в соціальних мережах, куди викладав селфі в українськими селебретіс. Дітей же зловмисник заманював перспективою вигідно “прилаштувати” в шоу-бізнес.

Жителі міста, де живе фотограф, стверджують, що на дітей він полює – причому безкарно – останні років 10.

31 липня він приїхав в Сумську область і забрав 9-річну дівчинку, пообіцявши звозити в Макдональдс. З дитиною він познайомився в інтернеті і довго обробляв. Потім зняв квартиру в Сумах, куди і привіз жертву. Про те, що трапилося, дівчинка розповіла батькам. Останні звернулися в поліцію. Після чого від імені його жертви переписувалися вже правоохоронці.

2 серпня підозрюваного затримали. Тепер йому загрожує 15 років за ґратами. Під вартою він просидить наступні два місяці без права вийти під заставу.

Як виявилося, 31-річного фотографа звуть Валентин. Він житель міста Горішні Плавні. У місті з 50 тисячами населення чоловіка добре знають. Хлопець завжди був з дивацтвами, розповідають знайомі. Він захопився фотографією, коли йому було років 14.

“Валік вже тоді називав себе фотографом і, до речі, робив непогані фотосесії. Потім став проситися знімати на всіх міських виставках, активно ліз в мерію. Мовляв, запрошуйте на заходи, а я безкоштовно буду фотографувати. Це зараз зрозуміло, що йому потрібні були знайомства, у тому числі з “великими” людьми, потрібно було прикриття. А тоді ми дивувалися: Валік дійсно ніколи не брав гроші за свою роботу, всіх знімав безкоштовно. Але людина ж має за щось жити?”, – розповіла знайома фотографа.

Дивними були й інші моменти. Валентину завжди подобалися дівчата молодшого віку. Коли у 18 років він зустрічався з 15-річною, підозр особливо це не викликало. Далі хлопець “пішов на зниження”. У 25 він вже задивлявся на дівчат років 13-14. Причому всі одного типажу – маленькі, худенькі і з короткими стрижками.

Місцеві жителі розповідають і про інші підлості “дивного Валіка”. Крім фотографій він пропонував також послуги майстра по комп’ютерах. Поки лагодив техніку, вишукував компромат, скачував все тихенько, а потім шантажував.

У Горішніх Плавнях багато хто ставився до Валентина, як до людини з дивацтвами. Але списували на те, що він творчий, нібито знімає кліпи, працює на телепроєктах в Києві. Він дійсно пару раз працював на зйомках, де робив селфі з зірками. Надалі використовував знімки, щоб заманювати дівчаток перспективою потрапити на ТБ.

“Валентин потім показував ці фотографії маленьким дівчаткам і говорив, що допоможе їм потрапити на ТБ. Мені розповідали, що навіть привозив декілька груп до Києва”, – розповів знайомий Валентина.

Одного разу фотограф нарвався на дочку “серйозної людини”. Подейкують, що зйомками неповнолітніх він промишляв давно. Валентин обладнав на одній з квартир фотостудію, а потім на його соцсторінках стали з’являтися знімки дівчаток років 11-14.

Коли ж батько однієї з дівчаток побачив досить дорослі фото дочки, Валентину довелося переховуватися.

Розповіли і про ще один випадок в Горішніх Плавнях з дівчинкою років 11-12. Мама юної моделі знайшла у неї дорослі фото. Дівчинка зізналася, що робив її друг фотограф Валик. Але коли він покликав дівчинку до Києва “на телешоу”, мама категорично заборонила. А подружка поїхала, потім дівчинка поділилася: “Добре, що ти не поїхала. Ми не встигли на останній транспорт і Валик зняв квартиру, він мене торкався”.

У всіх випадках батьки не зверталися в поліцію, адже місто маленьке, і всі дуже бояться розголосу.

Так було до тих пір, поки Валентин не приїхав до Сум і не винайняв квартиру для нього і 9-річної дівчинки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.