“Та ти шо?” З’явилося ексклюзивне відео з п’яним заступником голови НАЗК

У розпорядженні “Обозревателя” виявився ексклюзивний запис із відеореєстратора патрульних поліціянтів, які затримали заступника голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Руслана Радецького за водіння автомобіля в нетверезому вигляді.

На шестихвилинному відео видно, що Радецький у присутності свідків тягне час і всіляко відмовляється пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння. Коли ж патрульні повідомляють йому про складання відповідного протоколу, обурюється, що “відмови не було”, і він просто “говорив із дружиною”.

У відповідь на зауваження патрульного, що у нього є всі симптоми алкогольного сп’яніння (сильний запах алкоголю з порожнини рота, почервоніння очей і невиразна мова. – Ред.), Радецький обурюється, повторюючи фразу: “Та ти шо?! Ви лікар?”

На записі заступник голови НАЗК є трохи схвильованим, перебиває співробітників правоохоронних органів, запинаючись у мові. Крім того, весь час стверджує, що їхав із роботи тверезим.

Зазначимо, що розгляд справи Радецького відбудеться в Печерському районному суді столиці. За інформацією наших джерел, на судовому засіданні член НАЗК надасть довідку з наркологічного диспансеру, яка нібито підтвердить його тверезість. “Обозреватель” буде ретельно стежити за розвитком подій.

Нагадаємо, Руслана Радецького спіймали п’яним за кермом увечері 7 лютого в Печерському районі Києва, коли той на своєму Subaru XV виїжджав зі стоянки.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.