Тимошенко, Кравець, Фреймут: як хворіють коронавірусом українські знаменитості

В кінці серпня на тлі загострення ситуації з коронавірусом стало відомо про зараження декількох відомих українців.

Про своє інфікуванні повідомили Юлія Тимошенко, Олена Кравець, Марічка Падалко, Ольга Фреймут.

Юлія Тимошенко

Коронавірус у політика розвивається досить швидко. Останній раз на публіці її бачили 8 серпня, а напередодні Дня Незалежності з’явилася інформація про хворобу у самої Тимошенко, її дочки Євгенії та зятя Артура Чечоткін. Як зазначила прес-секретар політика Марина Сорока, стан Тимошенко важкий.

А у вівторок, 25 серпня стало відомо, що Тимошенко госпіталізували в реанімацію.

«На жаль, хороших новин поки немає. Стан Юлії Володимирівни залишається важким… З учорашнього вечора вона отримує інтенсивний курс терапії, згідно з протоколом лікування COVID », – написала Сорока на своїй сторінці в Фейсбуці.

“Юля” з “95 кварталу” Олена Кравець

Про те, що Кравець заразилася коронавірусом, розповів її колега Євген Кошовий.

“За кілька днів до зйомок аналіз нашої Олени, на жаль, показав позитивний результат на СOVID-19. Так що в найближчих випусках її не буде. Сумно, але такі наші реалії. Ніхто не застрахований від цього вірусу. Благо, у всіх інших наших акторів і членів знімальної групи тести негативні “, – розповів Кошовий

Марічка Падалко

На початку серпня з ефірів каналу “1 + 1” пропала ведуча ранкового випуску новин Марічка Падалко.

“У нас одна дитина перехворіла важче за всіх в родині з температурою 40,3. Другий фактично на ногах (ще й на футбольних полях), а наймолодша не відреагувала зовсім”, – написала Падалко в Фейсбуці.

Ольга Фреймут

Телеведуча дізналася про інфікування коронавірусів 23 серпня.

Про хворобу повідомила сама Фреймут на своїй сторінці в Фейсбуці. Вона не знає, де і від кого могла заразитися, але вважає за потрібне інформувати підписників в соцмережі про позитивний результат тесту.

Фреймут зазначила, що хвороба поставила під загрозу її участь у «Танцях із зірками» і закликала українців не ігнорувати рекомендаціями медиків.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.