“Крок в нікуди”: популярна телеведуча більше не працює на 1+1

Група “1+1 медіа” 7 вересня припинила співпрацю з ведучою нічного випуску програми ТСН Юлією Бориско.

У медіагрупі кажуть, що ведучу звільнили через переформатуванням нічного випуску новин. Пані Бориско уточнила, що офіційне формулювання – “за угодою сторін”.

“Канал вимагав більше, ніж я могла йому дати. І ми з ним вже кілька разів підходили до цієї межі. Крім того, останні роки мене мучили питання: що доброго я роблю в цьому світі, чи виконую своє призначення. Відповідь була психосоматичною. Я перестала світитися, скотилася у тривале безсоння – і це вже фізично вбивало мене, вимагаючи змін. Як перфекціоністка, схиблена на підготовці текстів і анонсів, на розумінні того, про що розповідаю – ні разу в житті не вийшла в ефір, як диктор, якому вклали в руки аркуші. І завжди шукала ідеї та слова, щоб внести в свої ефіри і сюжети світло та гумор”, – написала ведуча на своїй сторінці в Facebook.

Вона також додала, що звільнення – це “крок в нікуди”.

“Що можу запропонувати світові? Свою творчість, оптимістичний світогляд і весь позитивний бік перфекціонізму! Ще навіть не уявляю ні де, ні як. Але вірю: все невипадково”, – каже пані Бориско.

Юлія Бориско прийшла на “1+1” в 2001 році, де протягом трьох років працювала економічною журналісткою. У 2004 році вона залишила канал через цензуру та “темники” Віктора Медведчука, тоді керівника Адміністрації президента Леоніда Кучми. Після зміни власника, у 2008 році вона повернулася на телеканал, де з того часу була ведучою нічного випуску ТСН.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.