Не ходіть, дівчата, заміж за італійця

Величезне число наших дівчат, приїжджаючи в Італію, плекають явну або таємну надію вийти заміж за красивого і багатого італійського хлопця. Це, звичайно, цілком законне бажання, але… Так чи бажані і чарівні італійські чоловіки? Чи така солодке життя вас чекає?

Більшість італійців ведуться на блакитні очі і світле волосся. Особливо жителі півдня. Наша краса для них незвичайна. Це правда. Але красиві і багаті, та до того ж молоді хлопці не по зубам нашим блакитнооким красуням. Чому? У італійців дуже сильні родинні зв’язки. Сина з багатої і шляхетної родини вам просто не віддадуть. Звичайно, іноді трапляються відчайдухи, які без батьківського благословення… Але ці випадки рідкісні, як поява комети Галлея. Тому, вони не береться до уваги.

Основна маса бажаючих пов’язати життя з нашими дівчатами, це незатребуваний товар на італійському ринку. Італійські дівчата, теж хочуть багатих, молодих і гарних юнаків. Яких не так вже й багато. Особливо багатих і красивих. Тих взагалі на пальцях одніє руки перерахувати можна.

Звичайно, є окрема річ – футболісти! Молоді, симпатичні і багаті. Але для них в Італії є (цілком офіційно), особлива категорія дівчат: телевізійні красуні. Або, на худий кінець, фотомоделі.

Те, що залишається для наших дівчат – небагаті, які не особливої ​​краси і не першої свіжості. Зазвичай розведені, або спраглі зробити це. Вони довго придивляються до порядності дівчини, насторожені її неприступністю, і зазвичай потрапляють в мережі до авантюристці, нерозбірливою в засобах.

Але якщо вам все-таки пощастило, і вдалося відхопити собі молодого, симпатичного і не бідного італійця, то готуйтеся – працювати вам, швидше за все, не дадуть. У багатій і не дуже італійській родині дружини займаються будинком і дітьми. Не очікуйте, що кого-то зведуть ваші три вищі освіти. Дружина не повинна бути особливо розумною. Хто хоче за свої гроші ще й здаватися дурнішим дружини? Ну, хіба в компанії похвалитися. Ось, мовляв, у моєї-  три інститути! Все вчилася, поки мене не зустріла! За італійськими мірками, жінка завжди шукає чоловіка розумнішого за себе. І якщо ви цього не засвоїте, то його мудра матуся організує лікнеп.

Грошима вони теж не дуже розкидаються. Якщо ви будете витрачати багато-грошей, то буде задіяна “важка артилерія” – улюблена мама, або дорога тітка, якщо мами немає. Вона в “душевному” і дуже принизливому для вас розмові пояснить, що гроші сина (племінника) вам не належать. І витрачати ви можете рівно стільки, скільки дозволено.

А якщо, виявляючи чудеса спритності вам вдасться заощадити, та ще й похвалитися чоловікові (ось яка у тебе ощадлива дружина), то ви пропали! Вам миттєво “уріжуть пайку” до встановленого вами стелі, і будуть дуже і неприємно здивовані, якщо ви попросите ще грошей. Швидше за все, буде задіяна все ж та “артилерія”.

Італійці обожнюють дітей. Особливо маленьких пухких карапузиків, яких ви зобов’язані будете регулярно поставляти. Дивитися за дітьми – теж ваш обов’язок. Безсумнівно, ви можете зажадати прислугу і няню. І, швидше за все, їх отримаєте. Але не забувайте, з чого самі починали! Ваш чоловік може легко змінити “стару” дружину на “нову”. Або завести коханку “не відходячи від каси”.

Міф про пекучий італійський темперамент на дружин не поширюється. Сексом з вами будуть займатися у вільний від роботи і хобі (футбол, рибалка, іподром, полювання, азартні ігри) час. Звичайно, якщо ви не дружина, а тільки коханка, то кожна зустріч, швидше за все буде закінчуватися ліжком. Це вже вам гарантовано! Питання честі для італійського чоловіки! Але ж ми хочемо заміж? А дружина повинна терпляче чекати, поки у чоловіка з’явитися бажання. А якщо ви проявите ініціативу, швидше за все станете в очах чоловіка німфоманкою, посієте в його душі сумніви в чоловічій силі. І він відразу побіжить перевіряти свої здібності на інший, або задіє всі ту ж “важку артилерію”.

Ви повинні бути готові, що його мама знає найменші подробиці вашого інтимного життя і син завжди погоджується з цими висновками. Питання “або я, або мама!” – для італійця не питання! Звичайно-ж мама!

Ну як? Все ще готові стрімголов кинутися на пошуки багатого італійця?… О! Майже забула!

Якщо ви вінчалися в католицькій церкві, розлучення може дати тільки Папа. Той самий, Римський! І дітей ви швидше за все не отримаєте. Італійських громадян іноземцям не віддають! Суди завалені позовами, а дітей розшукує “Інтерпол”. Вся дружня Італія з нетерпінням і попкорном буде спостерігати біля телевізора, як люблячий італійський тато з боєм відбирає дітей у вітряної і несерйозної іноземки! І не чекайте участі або співчуття в цьому питанні! Його не буде! І справу ви, швидше за все, програєте!

Але, дивлячись з оптимізмом в майбутнє, і сподіваючись на свою щасливу зірку, можете і спробувати!

Не знаю, чому  на язиці крутиться фраза: “Ми ж вас попереджали?!”

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.