На Черкащині матір вбила свого однорічного сина

Трагічна подія трапилася на Черкащині. До Чорнобаївської районної лікарні із тілесними ушкодженнями доставили однорічного хлопчика, проте врятувати дитину не вдалося.
“8 вересня до чергової частини Чорнобаївського відділення поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення районної лікарні із тілесними ушкодженнями доставили однорічного хлопчика. Усі проведені лікарями заходи не дали позитивного результату. За попередньою інформацією, дитинка померла від удушення”, – повідомляють у поліції Черкаської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Відтак, правоохоронці провели першочергові слідчі дії, за їх припущеннями до смерті хлопчика може бути прричетна його матір. Тоді жінку доставили у відділення поліції, де вона зізналася у скоєному злочині.

Слідчі оголосили жінці підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Наріз суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 60 діб. Якщо вину жінки у вбивстві дитини доведуть, їй загрожує від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення, йдеться у повідомленні.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.