Неповнолітній хлопець побив і втопив односельця

У Харківській області правоохоронці виявили тіло 32-річного жителя Кегичівського району з численними тілесними ушкодженнями на березі водоймища в селищі Слобожанське.
За підозрою у вбивстві було затримано неповнолітнього місцевого жителя. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в області.

В ході досудового розслідування та опитування свідків правоохоронці встановили, що злочин скоїв 17-річний мешканець селища Слобожанське.

Як з’ясували поліцейські, 18 вересня неповнолітній на греблі ставку побив постраждалого. Після чого вкинув його до водойми, взяв дерев’яну палицю та почав топити. При скоєнні злочину також були присутні 16-річний мешканець села Козацьке і 19-річний мешканець села Антонівка.

Поліцейські вилучили з місця події та з помешкання зловмисника речові докази.

“За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. 17-річний зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до санкції статті йому загрожує до 15 років ув’язнення”, – зазначили в поліції.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.