Лукашенко перекрив Мінськ і влаштував незаконну інавгурацію

У середу, 23 вересня, незаконно обраний президент Білорусі Олександр Лукашенко провів свою інавгурацію. Перед неоголошеною церемонією в Мінську біля Палацу Незалежності помітили підозріле пожвавлення.

Там зібралося безліч військових, спецтехніки, автобусів. Крім того, в центр столиці Білорусі прибули натовпи держслужбовців, а також кортеж з великої кількості автомобілів, писав TUT.BY (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Показовим є той факт, що в Мінську перекривали проспект Незалежності та інші прилеглі вулиці. У зв’язку з цим там утворилися 8-бальні затори.

Про те, що таємна інавгурація Лукашенка відбудеться 23 вересня, напередодні попереджав опозиційний Telegram-канал NEXTA Live.

“Як відомо, диктатор зобов’язаний провести свою коронацію не пізніше 2 місяців з моменту “виборів” – до 9 жовтня. І Лукашенко навряд чи наважиться це робити відкрито, оскільки люди явно захочуть вийти на вулиці та сказати своє слово. Залишається тільки один варіант. Як ви вже здогадалися, це означає таємну церемонію”, – написали його модератори.

Нагадаємо, переобрання Лукашенка на шостий президентський термін поставили під сумнів і громадськість, і спостерігачі. Крім того, чесність виборів в Білорусі 9 серпня 2020 року не визнана ні в ЄС, ні в Україні.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.