МАУ здійснить спецрейс, щоб повернути українців з Китаю

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” планує виконати спеціальний рейс з китайського міста Тяньцзінь до Києва, щоб повернути додому українців, які “застрягли” у Китаї. Тим самим рейсом до України прилетять дві сотні студентів з Індії.
Як зазначається на сайті МАУ, евакуаційний рейс із Китаю планували здійснити 17 вересня, однак через низьку завантаженість його вирішили перенести.

“Завдяки узгодженій роботі посольств України, Індії та Китаю вдалося домогтися можливості здійснення рейсу з проміжною посадкою в м. Делі. Додатковий сегмент польоту зумовлений необхідністю перевезення понад 200 студентів з Індії, які повертаються на навчання до України. В’їзд студентам до України дозволений в умовах заборони з боку уряду щодо перетину кордону іноземцями”, – йдеться у повідомленні.

Рейс МАУ до Тяньцзіня є спеціальним рейсом поза регулярною програмою польотів авіакомпанії. Організацію таких рейсів завжди планують у взаємодії з посольствами України в країнах світу, виходячи зі списків пасажирів, які надають дипустанови.

Як зазначають в авіакомпанії, евакуаційний рейс здійснять попри відсутність прямого авіасполучення України з Китаєм та Індією.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.