Із 13 втекли 10: у Молдові директор автосервісу розстріляв банду злочинців (відео)

У столиці Молдови Кишиневі директор автосервісу застрелив одного і поранив двох із 13 нападників на його підприємство. Про це повідомляє “Обозреватель” з посиланням на “Українську ассоціацію власніків зброї”. Поліція опублікувала відеозаписи камер відеоспостереження, встановлених в автосервісі в селищі Стеучень на околиці міста.

У результаті стрілянини в передмісті Кишинева відкрито дві кримінальні справи: одна – за фактом вбивства, а друга – за хуліганствo, заявив прокурор Кишинева Ігор Попа. Він зазначив, що в будівлю автомагазину проникли 13 осіб, які приїхали туди на чотирьох машинах.

“Вони напали на співробітників підприємства і пошкодили товари. Господар забарикадувався на другому поверсі і викликав поліцію”, – сказав Попа.

За його словами, всього на той момент в автосервісі перебувало шестеро співробітників підприємства, серед яких і сам директор. Незважаючи на те, що була викликана поліція, зловмисники продовжили бити працівників компанії.

Як зазначив прокурор, директор підприємства скористався пістолетом і зробив сім пострілів у напрямку групи осіб. На думку прокурора, на перший погляд це схоже на самооборону, але чи це так, ще належить встановити. Як наголосив Попа, нападники втекли на тих самих машинах, що й приїхали.

“Виявлено труп одного з нападників. Спочатку ще двоє людей звернулися до лікарні швидкої допомоги з вогнепальними пораненнями. Пізніше туди доставили ще одного з потерпілих. У них поранення в стегно, ногу і руку. Загиблий чоловік перебував у розшуку. У нього було більш ніж 10 судимостей”, – зазначив Попа.

Як додав прокурор, кілька місяців тому цього чоловіка випустили з в’язниці. До цього він притягувався до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотиків, крадіжки і т.ін. Один із злочинців, що звернулися до лікарні, також має кілька судимостей.

Попа зазначив, що наразі підозрюваними вважаються чотири людини. Поки ніхто не затриманий. Той, хто стріляв, співпрацює зі слідством. Його пістолет марки CZ вилучено та відправлено на експертизу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.