“Розчавило краном”, в Польщі загинув заробітчанин з України

В суботу 26 жовтня, в місті Бендзин в Польщі на підприємстві з виробництва збірних елементів, загинув робітник з України. Його розчавило робочим краном.

Повідомляє Це моя Україна з посиланням на поліцію міста Бедзин

Як повідомляють у місцевій поліції, що правоохоронці з’ясовують усі обставини та причини трагічної аварії, яка сталася в суботу 26 жовтня на виробничій лінії однієї з компаній в м. Бендзин. Попередньо відомо, що 37-річний громадянин України, працевлаштований на заводі, був розчавлений робочим краном. В результаті поранень чоловік загинув.

Нещасна подія сталася в суботу, на заводі з виробництва збірних елементів у Бендзині. За попередньою інформацією поліції 37-річний громадянин України, працевлаштований на підприємстві, не дотримувався основних правил безпеки. Чоловік опинився у місці, забороненому під час роботи крана.

Відповідно, робочим краном працівника придавило до столу. Травми, яких зазнав українець, виявились смертельними. Точні обставини події зараз з’ясовують слідчі Бендзина. Під час огляду місця загибелі працівника на підприємстві, був присутній прокурор, який скерував тіло загиблого на розтин. – Повідомляють у поліції міста Бедзин.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.