Били цеглиною по голові заради телефону: заробітчани напали на 17-річну дівчину

У Київській області затримали двох заробітчан, які напали на 17-річну дівчину. Це 32 та 39-річні жителі Черкаської області, які приїхали ближче до столиці на роботу, передають Патріоти України.

Вони знімали житло в Броварах, і напад вчинили неподалік від місця проживання. У даний момент поліція займається розслідуванням всіх обставин події. Затриманим загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Правоохоронці розповіли, що чоловіки накинулися на дівчину біля залізничного переїзду “Княжичі”, коли вона вдень йшла повз.

Погрожуючи ножем, зловмисники заволоділи мобільним телефоном жертви, а коли вона почала чинити опір і намагалася втекти, повалили на землю і вдарили по голові цеглиною. Дівчина втратила свідомість, з неї зняли прикраси і втекли.

Через добу кропіткої роботи – перевірки камер відеоспостереження, потенційних місць збуту краденого і раніше судимих осіб, опитування очевидців – слідчі встановили причетних до злочину.

Правоохоронці встановили, що телефон вони здали в ломбард в Києві, щоб заплутати слідство. Затриманим вже обрали запобіжний захід – утримання під вартою. За скоєне їм загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі за ч. 2 ст. 187 (Розбій).

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.