Все так невинно починалося, а потім… Ірина Сопонару розповіла про свої симптоми Covid-19

Комедійна актриса Ірина Сопонару, яку багато хто знає по ролі Яринки в ситкомі “Одного разу під Полтавою”, перехворіла на коронавірус. Гумористка не афішувала хворобу публічно, а після одужання вирішила розповісти про свої симптоми.

У програмі “Зірковий шлях” зірка “Жіночого Кварталу” зізналася, що Covid-19 вона переносила вкрай важко. Спочатку все починалося як звичайна застуда, але далі її стан значно погіршився.

“Все так невинно починалося, а потім.. Дуже сильно боліло тіло. За стіни трималася, щоб встати. Кожна клітинка боліла”, – поділилася актриса. Крім сильних болів, у Ірини також спостерігалася втрата нюху та смаку.

Незважаючи на те, що коронавірус протікав не в легкій формі, вже через тиждень ПЛР-тест показав негативний результат. Сопонару вже повністю відновилася та повернулася до зйомок.

Ірина Сопонару – не єдина актриса “Одного разу під Полтавою”, хто перехворів Covid-19. На початку жовтня про інфікування повідомила Анна Саліванчук, яка в серіалі грає Віру, подругу Яринки.
До числа зірок, які заразилися коронавірусом, приєднався лідер гурту “Бумбокс” Андрій Хливнюк. Перебіг хвороби у музиканта середньої тяжкості – прояв порівняний з симптомами застуди.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.