Відрізала власній доньці голову: Тетяну П’янову визнали неосудною

Визнали неосудною та відправлять до психлікарні.

Тетяна П’янова, яка відрізала голову власній доньці та несла її в пакеті харківськими вулицями, визнана психічно неврівноваженою – вона страждає хронічним психічним захворюванням, що позбавляє її можливості усвідомити свій вчинок.

Про це повідомив керівник прес-служби прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко, передає Об’єктив.

З цієї причини суд ухвалив рішення примусово госпіталізувати жінку до психіатричного закладу із суворим режимом.

Зараз П’янова знаходиться в СІЗО до закінчення терміну на апеляційне оскарження – 30 днів, після цього її відправлять до психіатричної лікарні.

Популярні новини зараз

Кремль влаштував істерику через будівництво Україною військово-морських баз в Чорному морі
Школи та садочки необхідно закрити на карантин: лікар назвав причину
Двоє пацієнтів з COVID-19 викинулися з вікна лікарні в Києві
“За результатами попереднього розслідування даних про причетність інших осіб до цього злочину не встановлено”, – повідомив Чубенко.

Київський районний суд Харкова підтримав клопотання прокуратури про експертизу підозрюваної у вбивстві малолітньої дочки. Підозрювану направили на психіатричну експертизу в Дніпро.

Нагадаємо, вранці 30 квітня в Харкові поліцейські затримали оголену жінку. Копи говорили, що вона була в неадекватному стані. В одній руці тримала ніж, в іншій – пакет, в якому знаходилася відрізана жіноча голова. Пізніше з’ясувалося, що це дитяча голова – вбита була неповнолітня дочка жінки.

Місцеві жителі говорили, що вона була адекватною і працювала. Дядько загиблої дівчинки також говорив, що жінка була адекватною. Правоохоронці, які затримували її, відзначали, що жінка вела себе неадекватно, але це не було впливом алкоголю чи наркотиків.

Сусіди казали, що сім’я жила бідно, але конфліктів або скандалів з ними не було.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.