“Слуги народу” на Донбасі розлютили українців – “очі відкрилися” на сьомий рік війни, перед виборами

Нещирість поривів “Слуг народу” виявилася очевидною простим українцям.

21 жовтня депутати від ” Слуги народу “на чолі з головою фракції” СН ” Давидом Арахамією вирушили з поїздкою на Донбас. Як повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews, вони залишилися ночувати в землянках і бункерах, в яких доводиться перебувати українським військовим. В результаті деякі з політиків зізналися: після цього у них дійсно “відкрилися очі” на все, що відбувається на сході країни.

Давид Арахамія поділився відеороликом, в якому розповів про те, як пройшла “експедиція”. Так, за словами нардепа, спочатку перед політиками поставили завдання, щоб у них не було ніяких привілеїв. Нардепи побажали повністю відчути повноту тієї атмосфери і реалій, в яких доводиться знаходиться нашим захисникам день за днем. Депутати, крім усього іншого, побували на позиціях української армії, вечеряли разом з бійцями.

“Загальне враження: звичайно, багатьом відкрилися очі на те, як це відбувається. Ми обговорювали в тому числі і мирні ініціативи. Різна реакція у військових і місцевих жителів”, – зізнався нардеп.

Він зазначив, що в результаті “слуги” записали великий перелік того, що потрібно військовослужбовцям, а також системних змін, які необхідно робити в армії.

Після поїздки все почуте нардепи планують звести в один документ і вже на комітеті нацбезпеки і оборони в Раді реалізовуватимуть це “у вигляді конкретних законодавчих ініціатив”.

Однак, українці такого “подвигу “”Слуг народу” не оцінили. Основні претензії у них були до того, що війна в країні йде вже сьомий рік, а “очі відкрилися” у слуг тільки зараз, і то перед виборами.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.