В кінці зими відбудеться сонічне затемнення

Вчені заявили, що 26 лютого трапиться сонячне затемнення.

Хоч раніше і вважали, що сонячне затемнення – це містичне значення, зараз астрологи вважають, що це явище несе позитивну енергетику, пишуть Подробности.

Взимку вже сталося одне значне астрономічна подія – місячне затемнення. Астрологи в наші дні вважають, що затемнення несе тільки позитивну енергетику, і якщо правильно вести себе в цей день, то реально уникнути багатьох неприємностей і змінити своє життя.

Вважається, що в цей день відбувається величезний викид космічної енергії, та на деяких людей це страшенно впливає. Тому в процесі сонячного затемнення необхідно стежити за своїми почуттями, вчинками, емоціями і утримувати їх під контролем. Астрологи, наприклад, в дні сонячного затемнення не рекомендують починати якісь справи.

Вважається, що в процесі піку викиду сонячної енергії люди відчувають короткочасний прилив сил

Затемнення можна буде спостерігати на південно-заході Африки і деяких регіонах Південної Америки. Воно розпочнеться над Чилі і пройде над аргентинською частиною Патагонії, південною частиною Атлантичного океану і Анголою. Завершиться явище неподалік від кордону Замбії та Демократичної Республіки Конго на заході.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.