“Відчуваю себе погано”: Полякова eкcтрeнo звернулась до шанувальників – сталось немислиме

Оля Полякова, одна з найпопулярніших співачок українського шоу-бізнесу, повідомила, що змушена була скасувати свій концерт, який повинен був відбутися в Києві 26 жовтня. Про це співачка повідомила на своїй сторінці в «Інстаграм». Як вказала Полякова, причиною стало те, що багато членів її команди захворіли і чекають результати тестів на коронавірус. Артистка також запідозрила COVID-19 і у себе. Оля не стала заперечувати, що останнім часом вона перебувала в контакті з багатьма людьми, які були задіяні в організації її концерту.

«Загалом, життя вносить свої корективи … Тільки-тільки отримали можливість провести концерт з усіма заходами і обмеженнями, тільки ми почали збирати команду нашого шоу, тільки-тільки почали репетиції, як виявилося, що кілька людей з колективу і технічної групи захворіли, а багато погано себе почувають і чекають результатів тестів.

Я і сама повторно йду сьогодні здавати тест, тому що кілька днів відчуваю себе недобре », – повідомила Оля. У коментарях стали масово підтримувати співачку, побажавши їй здоров’я. «Дуже шкода … Ми вас підтримуємо. Музика все одно переможе. До нових музичних зустрічей! Світло нам допоможе »,« дострибатися, говорили ж, вірусна ходить, немає, я найрозумніша і проти всіх, лікуйся тепер »,« Рішення перенести правильне і потрібне. Ще буде концерти. Головне не хворіти », – писали люди в коментарях.

ала, що і сама відчуває себе не дуже добре і буде здавати повторний тест на коронавірус.

“Я змушена просити організаторів перенести концерт. Вони зробили все, щоб він відбувся, я від себе також доклала всіх зусиль, щоб ми могли робити свою роботу, щоб з усіма обмеженнями ми могли виконати свої зобов’язання перед глядачами, але обставини склалися інакше. Тому, прошу зберігати квитки, нову дату ми повідомимо пізніше “, – додала Полякова.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що українська співачка Оля Полякова в прямому ефірі влаштувала перепалку з чинним міністром охорони здоров’я Максимом Степановим. Причиною таких різких слів популярної виконавиці стала реакція Степанова на її концерт, який відбувся 3 жовтня в Харкові.

Так, Полякова заявила, що глава Харківської ОДА Олександр Кучер нібито запевнив її, що концерт був не заборонений карантином. Вона додала, що подальший скандал і відкриття проти неї кримінальної справи, пов’язані з передвиборчою кампанією.

“Хотіла б запитати у міністра Степанова про його словах про спалах захворюваності Covid-19 після концерту в Харкові, де я брала участь. Після ваших слів про те, що захворюваність зросла, цілий ряд ЗМІ та чиновників використовували ваші слова і висловлювалися на мою адресу не зовсім коректно. Я не можу залишити вашу заяву без відповіді “, – заявила співачка.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.