Єгорова видала дуже цинічну антиукраїнську заяву: “Проект Україна закрий, в нас давно вже немає держави”

Скандально відома українська телеведуча Сніжана Єгорова зробила дуже гучну антиукраїнську заяву, поставивши під сумнів незалежність і територіальну цілісність нашої країни. Під час свого виступу Єгорова зазначила, що “проект Україна закритий” і що в нас давно немає держави.

Про це Сніжана Єгорова зазначила під час обговорення місцевих виборів в ефірі телеканалу “НАШ”.

Пряма мова (перекладено з рос.):

“Коли рагулі беруться за справу, то ми бачимо високий рівень гри. Це катастрофа, біда. На мій погляд, проект “Україна” закритий апріорі, тому що у нас вже давно немає держави, чіткої позиції, куди ми рухаємося. У нас немає адекватних лідерів, людей, які здатні все взяти під власний контроль “, – говорить Єгорова.

Згодом вона розповіла, що не ходила на місцеві вибори і не голосувала:

“Сьогодні з самого ранку в мені боролися два почуття: моя активна громадянська позиція і організація виборів. Я подумала, що у мене троє маленьких дітей, які потребують в мені кожну хвилину. Навіщо я буду кидатися в горнило цього циркової вистави, яке нам показує владу? У мене був вибір: або піти і віддати свій голос, який буде вкрадений, або прийти і віддати свій голос тут. Я прийшла сьогодні сюди, щоб говорити про те, що відбувається насправді ” – додає Єгорова.

Ось відео її виступу:

Користувачі соцмереж обурилися таких виступом Єгорової і залишали наступні коментарі:

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.