“Не хотіла йти в лікарню, а легені були вже на 90% уражені”: через коронавірус померла молода мама

Сумна подія трапилася у Чернівцях. Від ускладнень коронавірусної хвороби померла молода матуся Катерина Тимчук.

Про це повідомляє інформаційний портал “Молодий буковинець”, передає “Це моя Україна“.

Відомо, що молода жінка була мешканкою Сторожинецького району, яка потрапила до Чернівецької обласної лікарні вже з підтвердженим COVID-19.

У Сторожинецькій районній державній адміністрації також підтвердили, що померла мешканка села Ясени Катерина Тимчук, в якої медики на час потрапляння у лікарню зафіксували 90% ураженння легень.

Раніше небайдужі буковинці організували збір грошей на лікування молодої жінки. Молода мама потребувала дороговартісних ліків “Актемра” вартістю 100 тисяч гривенью.

Раніше у коментарі кореспондентці сестра Катерини Тетяна Рошко повідомила, що про свою хворобу 34-річна буковинка дізналася запізно. Хвороба швидко розвивалася.

“Тиждень тому, у вівторок, в неї з’явилися перші симптоми – кашель і висока температура. Вона думала, що це застуда, яка за кілька днів мине, тож лікувалася звичайними ліками, збивала температуру, колола антибіотики. В лікарню не хотіла йти, бо довелося би залишати маленьку донечку, якій лише 1,3 року. Вона мама, яка годує дитину грудьми, побоювалася, що зникне молоко. Як кожна мама боялася б залишити дитинку”, – зазначає сестра померлої.

Царство небесне молодій жінці.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.