“Дуже добра людина з великої букви”: в Італії під час сварки чоловік убив дружину-українку (ФОТО)

69-річний італієць цієї ночі вбив 61-річну дружину з України. Чоловік сам викликав поліцію.

Слідчі повідомили, що за попередніми даними смерть настала від ударів тупим важким предметом. Причина сварки встановлюється. Італієць скористався своїм правом не відповідати.

Близько 3.50 ночі чоловік зателефонував на номер 112 і повідомив, що він знаходився у районі Дестра-дель-Порто, і що він вбив свою дружину. Чоловік хотів зізнатися.

Поліція негайно виїхала до місця події, де вони виявили 69-річного чоловіка з провінції Матера, який підтвердив, що він вбив свою дружину, 61-річну українку, яка мешкала з ним у місті Пола. Поліцейські увійшли з ним у квартиру та, увійшли до спальні, де виявили неживу жінку.

Попередній висновок: причина смерті травма голови внаслідок ударів тупим предметом.

Після деяких заяв у поліцію 69-річний чоловік у супроводі до відділення міліції та допиту прокурора скористався правом не відповідати на запитання. Підозрюваний був заарештований на замовлення прокурора.

Триває слідство.

ОНОВЛЕНО.

У м. Ріміні, що в Італії, у понеділок, 26 жовтня, знайшли мертвою 61-річну громадянку України.Про це повідомляє італійське видання аdnkronos.com. Вбивця сам зателефонував у поліцію. Відомо, що 61-річна українка була одруженою із 69-річним італійцем.

Той за невстановлених обставин жорстоко вбив жінку. Потім чоловік сам зателефонував у поліцію. Тіло знайшли у спальні Правоохоронці встановили, що жінку вбили гострим предметом.

Смерть настала через удар у голову. Тіло загиблої знайшли у спальні подружжя. Наразі вбивця відмовився пояснювати причини трагедії. Його затримано.

Дуже добра людина У соціальних мережах зазначають, що загиблу звати Віта, а її вбивцю – Джованні.

“Дуже добра людина з великої букви.. Навіть вчора говорила в 20,30 год. з нею. Говорили по телефону дуже довго. Про життя. Шукала роботу. Була весела радісна. Це так страшно. Що могло статися знає Бог. Жили гарно, но жаль людини… Її чоловіка звати Джованні, він італієць”, – пишуть знайомі покійної.

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.