У Харкові повторилася трагедія з Зайцевою – четверо пішоходів стали жертвами скаженого “гонщика”

Винуватець ДТП вже потрапляв у поле зору поліції

У Харкові водій легкового автомобіля зніс кілька пішоходів, що знаходилися на острівці безпеки на пішохідному переході.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Харківській області.

Повідомляється, що інцидент стався близько 16:10 в суботу, 7 листопада, на проспекті Науки в Харкові. За попередньою інформацією, 22-річний водій легкового автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням, внаслідок чого скоїв наїзд на острівець безпеки на пішохідному переході.

У ДТП постраждало троє людей: 48-річний чоловік, 9-річний хлопчик та невстановлена жінка віком близько 50 років. Всі постраждалі були доставлені в Харківську міську лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги з травмами різного ступеня.

Винуватець ДТП був затриманий правоохоронними органами і доставлений в СІЗО.

Перший заступник мера Харкові Ігор Терехов прокоментував подію на своїй сторінці в Facebook Facebook. За його словами, водій їхав зі швидкістю 120 км/год і зніс 4 осіб. За попередньою інформацією, ДТП сталося в результаті “вуличних гонок”.

“Я дуже сильно попрошу керівництво правоохоронних органів, щоб з особливою ретельністю була перевірена інформація про те, чи було це гонками по центральному проспекту Харкова. Якщо так – то другий учасник цього “змагання” теж повинен понести відповідальність “

Чиновник також зазначив, що винуватець аварії вже потрапляв у поле зору поліції цього року. Він влаштував різанину, проте його випустили під заставу в 105 тисяч гривень.

Пост Ігоря Терехова в Facebook / скріншот

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Загрузка...

Джерело.